fbpx

Központi telefonszám
+36 82 ...megmutat
Központi mobil
+36 20 ...megmutat
Info@roof...megmutat

7400 Kaposvár, MÁV Teherpályaudvar

Hétfőtől – Péntekig:
7:30-16:30
Szombat:
ZÁRVA
Vasárnap:
ZÁRVA

Munkatársaink

Cégvezetés, jövőkép és beszerzés. Tibor kereskedelmi menedzser, de már több mint 20 éve dolgozik az építőiparban. Elkötelezett a magas minőségű értékesítés, ill. szolgáltatási szint mellett, de legfőképp a Profi Tető segítségével megépített házak megbízható, kiváló műszaki színvonala iránt.

Csomós Tibor

ügyvezető

tibor@prof...megmutat
+36 20 222...megmutat

Kata tervez és értékesít is, így az ügyféllel egyeztetett terveket egyből szakmai szemmel tudja vizsgálni. A tervezésben képzeli el a jövőjét. Nyugodtsága és kedvessége miatt könnyen egy hullámhosszra tud kerülni a vásárlókkal és a kollégáival is, így nincs olyan nehéz szituáció amit ne tudna megoldani.

Hantosi-Kántor Katalin

értékesítő, műszaki előkészítő

kata@prof...megmutat
+36 70 519...megmutat

Nándi irányítja a gyártás előkészítését a tervezéstől a megvalósításig. Ő tartja a kapcsolatot a kivitelezőkkel, és időnként a tulajdonosokkal is. Az elképzelt tervek és a kiviteli korlátok zsonglőre, nála nincs olyan hogy "ezt nem lehet megcsinálni". Talpraesettsége és segítőkészsége miatt szeretnek vele dolgozni kivitelezőink, és vásárlóink.

Simonyi Nándor

mérnök, gyártásvezető

nandor@prof...megmutat
+36 70 503...megmutat

Tina értékesítőként kezdett, de ma már a tervezésből is kiveszi a részét. Jellemző rá hogy nem mond olyan határidőket amit nem tud betartani. Pontos munkavégzését a vevőink és a kollégák is meghálálják. Nem utolsó sorban bármikor tud mosolyt csalni a legkomorabb arcra is.

Vukman Tina

értékesítő, műszaki előkészítő

tina@prof...megmutat
+36 30 869...megmutat