fbpx

[:hu]

Csatlakozz csapatunkhoz

karrierMindenki számára érték, ha egy igazán jó munkahelyen dolgozhat. Egyáltalán nem mindegy, hogy a munkavégzéssel töltött idő milyen minőségben történik. Fontos, hogy jó kollégák vegyenek körül és még fontosabb, hogy minden feltétel adott legyen a kiváló teljesítményhez. Nálunk minden munkatárs kiemelt figyelmet kap, mert a legfontosabb, hogy jól érezd magad a munkahelyeden! Csak így várható el hatékony, pontos munkavégzés és kimagasló eredmény. 
Cégünk, mint a hazai tetőfedő anyag kereskedelem kiemelkedő képviselője piacbővítés miatt álláslehetőséget kínál akár azonnali belépéssel a lent felsorolt pozíciókra. Ha állást keresel és érdekel valamelyik munkakör, és úgy gondolod, hogy szívesen csatlakoznál egy fiatalos kreatív csapathoz, ha szereted a kihívásokat és nyitott vagy új ismeretek megszerzésére, ha érdekel egy stabil, hosszútávú munkalehetőség, akkor kérjük nézd meg a részleteket és a lenti űrlap kitöltésével küldd el jelentkezésedet. 

[:en]

Csatlakozz csapatunkhoz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam id nisl ultricies lectus blandit convallis in id eros. Maecenas ac magna rhoncus, tincidunt dolor sed, facilisis nibh. Nullam mauris mi, lobortis quis eros a, elementum laoreet nisi. Vestibulum facilisis euismod convallis. Praesent gravida leo velit, aliquet placerat dolor hendrerit non. Aliquam volutpat maximus dolor, sit amet pulvinar neque blandit id. Maecenas euismod, felis quis ultricies pellentesque, nisl urna suscipit justo, ut mollis mi nibh at diam. Nulla aliquam suscipit fringilla. Aenean mauris erat, hendrerit eget bibendum feugiat, elementum a diam.[:]