fbpx

Roof4you partner

A CNC gyártás során mi egy előkészítő munkát végzünk a tetőszerkezetek elkészítéséhez. Kiemelten fontos számunkra, hogy Ön, mint kivitelező partnerünk a saját kialakítási és megmunkálási szokásait lássa viszont a kész terméken. Ehhez viszont elengedhetetlen a közös gondolkodás, az együttműködés. Tudjuk, a sikeres csapatmunkához kivitelező partnereinknek is információkat kell nyújtanunk azokról az eszközökről és szoftverekről, amelyekkel dolgozunk.

Munkánk során Dietrich’s szoftvert használunk, a kivitelezést pedig Techno One gépünk segítségével valósítjuk meg. Partner programunkban ezen eszközök működését, lehetőségeit mutatjuk be kivitelezőinknek. A közös munkafolyamat során tudjuk megbeszélni, kialakítani azokat a sztenderdeket, amelyek hatékonnyá és gördülékennyé teszik együttműködésünket a jövőben. Partnereink így megismerik az általunk nyújtott szolgáltatásokat, eszközeink lehetőségeit, valamint korlátait is. Tudni fogják többek között, hogy melyek a legrövidebb elemek, amiket el tudunk készíteni, vagy egy felmérés után hogyan tudjuk megrajzolni a valósághoz legközelebb álló verziót, amit majd élőben felépítenek.

Partner programunk keretében nyílt napokat hirdetünk meg, ahol partnereink előre egyeztetetett időben, akár egy napon át figyelemmel kísérhetik tevékenységünket. Így bepillantást nyerhetnek abba a háttérmunkába, aminek az eredményeit élvezik is a szerkezetek összeállítása során.

Ezeken a találkozókon kölcsönösen ki tudjuk alakítani azokat a szokásokat, megmunkálási formákat, amelyek révén a későbbiekben rugalmasabban tudunk majd együtt dolgozni.

Kérjük partnereinket, kollégáinknál jelentkezzenek be és egyeztessenek időpontot a Partner programmal kapcsolatban.

Antalfy Zsanett 70/321-0401

Szabó Zsuzsanna 70/321-0409