fbpx

Szolgáltatásaink:

10.000,- Ft/kiírás

INGYENES ha legalább a faanyagot nálunk vásárolod

Pontos anyagszámítás

Tartalmazza a tetőhöz szükséges minden anyagszükséglet kiszámolását, részletes anyag kigyűjtéssel.

20.000,- Ft/rajz

INGYENES ha legalább a faanyagot nálunk vásárolod

Faépítmény rajzolás

Tervezd meg kisebb faépületed segítségünkkel, melyhez pontos anyagmennyiség listát, illetve alap és szerkezeti rajzot adunk.

60.000,- Ft/rajz

INGYENES ha legalább a faanyagot nálunk vásárolod

Tetőszerkezet komplett anyagkigyűjtéssel

Felmérés, vagy tervek alapján ácsszerkezet optimalizált szerkezeti rajzolással, anyagkigyűjtéssel, rajzokkal. A tető a terv alapján darab pontossággal kivitelezhető.

30.000,- Ft/dokumentáció

Kizárólag az általunk tervezett és gyártott ácsszerkezetre érvényes

E-Napló dokumentáció

Az általunk megtervezett és legyártott szerkezetekre e-naplót kiegészítő tetőszerkezeti rajzot készítünk, mely PDF formátumban közvetlenül feltölthető dokumentáció a tetőszerkezetről.
A szerkezeti tervet az általad biztosított felmérési adatokból vagy a rendelkezésre álló tervdokumentáció alapján készítjük el. A terv tartalmazza a tető alaprajzát ill. gerenda kiosztásokat, metszetrajzokat, gerenda jegyzéket és 3D látványterveket, minden információt, ami a megvalósításhoz szükséges. Amennyiben már rendelkezel kivitelezővel, a 3D CAD tetőtervezés alatt a kivitelezővel is konzultálhatunk, így teljes körűen informálhatunk a tervezés részleteiről.

Géppark

Magyarország legnagyobb tetőgyártó kapacitásával rendelkezünk

Essetre + UNIteam

CNC ácsszabász gépek

Magyarországon egyedülálló módon rendelkezünk két (1db Essetre + 1db UNITEAM) ácsszabász géppel. Ezek a szoba méretű CNC gépek összesen képesek akár 30 m3 faanyagot megmunkálni egy munkanap alatt. Ez azt jelenti, hogy naponta akár 2 teljes tetőszerkezetet is elkészítünk az elejétől a végéig típustól függően.

CM Macchine

4 fejes automata gyalu

A minél pontosabb méret előkészítéshez szükségünk van egy automata gyalura, mely alkalmas a gyártásba bevont gerendák pallók előkészítésére. Ezzel a gyaluval képesek vagyunk akár a kissebb vetemedéseket is kiszedni az egyenetlen faanyagokból.

programozható merítőkád

Vegyszeres kezelés

A faanyag védelem elkerülhetetlen ma az építőiparban, hiszen már törvénybe van foglalva, hogy a fa szerkezeti elemeket vegyszeresen kezelni kell. Nálunk a kezelés közvetlenül a gyártás után történik. Merítőkádunkban előre beállított ciklusok alapján, az előírásokban meghatározott vegyszert viszünk fel a felületre, melyről műbizonylatot adunk. A merítés további előnye hogy a kezelés tökéletes minőségű, hiszen minden furatba repedésbe be tud hatolni a vegyszer. Fontos: A kádas vegyszeres kezelés, zöld színű, emelt hatóanyagús szer, rovar és gombaölő.

Kabinos impregnálás

Amennyiben a zöld színtől eltérő színű vagy speciális védelmet nyújtó kezelést szeretnél, erre is van megoldás. Magasnyomással permetezzük és keferendszerrel a felületbe dolgozzuk. Ezzel az eljárással képesek vagyunk akár 300g/négyzetméter égéskésleltető anyagot bejuttatni, amiről műbizonylatot adunk.

Egyéb eszközök

Rengeteg egyéb eszköz áll rendelkezésünkre, a fentebb említetteken túl, hiszen a a faanyagokat nem csak legyártani de többek között megtervezni, tárolni és szállítani is kell.

Figyelünk a környezetünkre is

A faforgácsot egy kijelölt tárolóban gyűjtjük, ami később több módon is felhasználható. Forgácsunk pormentes, ezáltal minőségi alomként, és brikettként is alkalmazható. A fűrészport is hasznosítjuk - támogatjuk vele a helyi Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesületet.

Kalkulálj Online!

Kalkuláld ki 6 lépésben tetőszerkezeted árát.

Ha azonnali választ szeretnél

Írj Chaten

A weboldal bal alsó sarkában található chat ikonra kattintva azonnal felveheted a kapcsolatot kollégáinkkal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérj ajánlatot