fbpx
0 év

szakmai tapasztalat

Több mint

0

értékesített tető

Kik vagyunk?

A tetőfedő anyag kereskedelem és a tetőszerkezet gyártás kiemelkedő hazai képviselői vagyunk. A közel 25 éves szakmai gyakorlattal és a több, mint 5.000.000 értékesített tető m2-rel a Dél-Dunántúli régió piacvezető tető kereskedői lettünk. Beszállítóink és partnereink számtalan elismeréssel jutalmazták elért eredményeinket. Egyediségeink, mint például a Tetőfalu mintapark, faanyagtárolás technológia, tetőszerkezet gyártás robottechnikával vagy az általunk rendezett tetőkonferenciák megkülönböztetnek minket a tetőfedő anyagok piacán, és értéket jelent vásárlóink számára. Értékesítőink magas szakmai felkészültsége garanciát ad arra, hogy hatékonyan találjuk meg a vevői igényekre jellemző optimális megoldásokat.

Arra törekszünk, hogy közreműködésünkkel tartós és jól működő házak készüljenek hazánkban, melyek biztosítják az épületek használhatóságát akár több generáció számára.

Annak tudatában, hogy mi minden esetben a jó minőségű, hosszútávú megoldásokat keressük, a csapatunk minden nap új kihívással szembesül. Mi nem hagyjuk ügyfeleinket azzal a kétséggel, hogy “…vajon meddig lesz jó az új tető?” Ez az alapvető tényező, ami megkülönböztet minket másoktól. Számunkra az értékesítéssel csak elkezdődik egy partneri kapcsolat. Bárki hívhat minket, készséggel segítünk. Ha kell, akár a kivitelezési címre megyünk és helyszíni mérnöki tanácsot adunk. Mindennapi munkánkat a vevői elégedettség vezérli.

Értékeink

Minőség

Ez minden értékesítésnek szerves része, és lehetővé teszi számunkra, hogy hosszútávon is működő megoldásokat ajánljunk. Ha ügyfeleink megbíznak bennünk, akkor mi gondoskodunk minden részletről, amit gyakorlatilag szükséges és fontos beépíteni. Mivel az ügyfél igényei a legfontosabbak, ajánlat készítés előtt igyekszünk a lehető legjobban megismerni magát a megoldandó feladatot. Számunkra a megbízhatóság alappillére a pontosság – tudjuk milyen értékes az idő a mai világban.

Hatékonyság

A folyamatos vásárlói megkeresések bizonyítják, hogy tevékenységeink hatékonyak. Nagyon fontos itt is az ügyfél igénye és az, hogy jó javaslatokat tegyünk. A tapasztalatunk garancia arra, hogy mindezt hatékonyan tegyük meg, mely esetben egy komplex elemzéssel az igényekből kiindulva számos fontos kérdést vizsgálunk, pl. megbízhatóság, rendszer szemlélet, kivitelezési idő, optimalitás, statika, logisztika, és nem utolsó sorban a költséghatékonyság.

Technológia

Az általunk képviselt építőipar rohamosan fejlődik. Legalább havonta kapunk egy-egy hírt különféle újdonságokról. Ahhoz, hogy biztosan tudjuk alkalmazni a legújabb technológiákat, folyamatosan képezzük magunkat, így ezek nem akadályok, hanem újabb lehetőségek számunkra. Egyetlen motivációnk a folyamatos fejlődés és a tanulás. Másrészt preferáljuk az új technológiákat, ha az kimutatható előnyöket jelent megrendelőink számára.

Innováció

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, ahol arra törekszünk, hogy egyedi ötletekkel és megoldásokkal még jobbá tegyük vevőink, partnereink kiszolgálását, melyek összhangban vannak az aktuális trendekkel és a piaci elvárásokkal is. Figyelünk arra is, hogy ez az érték nem csak a nagy projekteknél, hanem a kis megrendelések esetén is jól érzékelhető legyen.

Biztonság

Nagyon fontos számunkra, hogy megrendelőink egy biztonságos, működő tetőrendszert kapjanak, mely hosszú időn keresztül, megbízhatóan teljesít. Ezen kívül szeretnénk, ha ügyfeleink mindig úgy éreznék, hogy megrendeléseik kezelése és kiszállítása a mi szervezésünkben biztonságban van.

Ár

A jó megoldás nem feltétlenül drága, ha úgy döntesz, hogy szakértő kollégáinkra bízod ennek megtalálását. Mindig az egyeztetett műszaki tartalomnak megfelelő lehető legkedvezőbb költségeket kutatjuk és ajánljuk vevőinknek. Törekszünk a tisztességes árpolitikára és a versenyképes árakra.

Visszajelzések

értékelj minket google-on

Korrekt, gyors ügyintézés. Kedves és segítőkész ügyintézők. Fedél alatt az összes termék!! Nem csak a szabad ég alatt tárolva! Gyors kiszolgálás. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Nagyszerű vállalkozás, lelkes vezetéssel és folyamatosan az ügyfél igényeit tartják szemelőtt. Bátran ajánljuk! Ahogy nevében is benne van Proafik s a tetőszerkezetek mesterei.
Az ország legszuperebb lerakója. Nem ugrálnak se a bakancs,se a sisak miatt,gyors,pörgős,a targoncás srácok jó fejek. Élmény volt,köszönöm 🙂
Rugalmas gyors kiszolgálásban volt részünk, a dolgozók segítőkészek voltak.
Teljesen meg vagyok elégedve a cég szakszerű, gyors, megoldásokban gondolkodó kiszolgálásában. Szívesen ajánlom partnereinknek is!
Igazán kedves volt a hölgy aki kiszolgált.Gyorsan ,olajozottan ment a vásárlás.
Ingyenes parkolóhely van és kitáblázták a közelben, hogy könnyű legyen megtalálni. Korrekt ügyintézés, figyelnek a részletekre.
Gyors és kedves kiszolgálás. A dolgozók nagyon felkészültek és segítőkészek.
Jó hely, érdemes betérni - sok minden van relatíve jobb áron....
Gyors kiszolgálás, udvarias magas szintű szakmai felvilágosítás. Pontos előre gyártott tetőelemek készítése!
Previous slide
Next slide

Tapasztalat

A közel 25 éves értékesítői-, 15 éves tervezői- ill. 10 éves gyártói tapasztalat lehetőséget ad arra, hogy elkerüljük a hibákat és pontos válaszokat adjunk ügyfeleink kéréseire. Bár csapatunk fiatalos, mindig érett megoldásokat dolgozunk ki. Nem maradunk passzívak a trendekkel és új technikákkal szemben. Tudjuk milyen fontos, hogy fejlesszük tudásunkat és folyamatosan javítsuk készségeinket.

Filozófiánk

Arra törekszünk, hogy közreműködésünkkel tartós és jól működő házak készüljenek hazánkban, melyek biztosítják az épületek használhatóságát akár több generáció számára. Azt kívánjuk elérni, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a megépített otthonokkal, melyekbe gondosan kiválasztott, megbízható anyagok kerültek beépítésre.

Célunk

Minden építési igényre szeretnénk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást, szem előtt tartva a trendeket, az új technológiákat és a tartósságot. Magas minőségű szolgáltatásainkkal támogatni kívánjuk az épületek kivitelezését a biztonság, a hatékonyság és az idő tényező figyelembevételével. Munkánkkal hozzá kívánunk járulni a hazai épületek általános minőségi javulásához.

Megbízhatók vagyunk!

A Roof4you-t üzemeltető Profi Tető Kft. egy pénzügyileg stabil vállalkozás a Dun & Bradstreet minősítése alapján.